Στηρίξτε το έργο μας

Η στήριξη και η αγάπη του κοινού είναι απαραίτητη για να μπορούμε να συνεχίσουμε και να πραγματοποιούμε τους στόχους που έχουν σκοπό να στηρίζουν, να ενθαρρύνουν αλλά και να ενδυναμώνουν τα Άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση. 

Μπορείτε να στηρίξετε το έργο μας με τους εξής τρόπους:

Προσφέροντας εισφορές και χορηγίες για τον Σύνδεσμό μας στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΠΡΩΗΝ ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)   Αρ. Λογαριασμού: 4053438-7

Παράλληλα, μπορείτε να στηρίξετε και να ενισχύσετε το έργο του Συνδέσμου παρέχοντας εθελοντικά τις υπηρεσίες σας σε οποιοδήποτε τομέα σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε. Βοηθήστε μας να αυξήσουμε το ποσοστό μας συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις ενός Μη Κυβερνητικού Οργανισμού! Επικοινώνησε μαζί μας για να μάθεις πώς μπορείς να βοηθήσεις ως εθελοντής! Πιο κάτω θα βρεις την φόρμα εγγραφής εθελοντών του Συνδέσμου

Τέλος, μπορείς να γίνεις φίλος του Συνδέσμου με την καταβολή ετήσιας συνδρομής 15 ευρώ.  Οι φίλοι του Συνδέσμου ενημερώνονται σε κάθε εκδήλωση ή δράση που πραγματοποιείτε.  Πιο κάτω θα βρεις την φόρμα εγγραφής φίλων του Συνδέσμου ενώ ο τρόπος πληρωμής της συνδρομής μπορεί να γίνει με έμβασμα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΠΡΩΗΝ ΣΠΕ ΜΑΚΡΑΣΥΚΑΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ - ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ) με αρ. Λογαριασμού: 4053438-7 ή με αποστολή χρημάτων μέσω ταχυδρομείου - courier, ή στο οίκημα του Συνδέσμου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα τηλέφωνα 24-365701 και 99-306741 ή στην οδό Αρχ. Ανθεμίου 3, 6036 Λάρνακα.