Εκστρατεία Mount Olympus 2019

'Ωρα

Τοποθεσία

Βουνό του Ολύμπου - Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκστρατεία Mount Olympus 2019 από την Κωνσταντίνα, τη Γιάννα, τη Γιολάντα, τον Λούη, τον Ανδρέα και τον Κωνσταντίνο. Έξι πολύ καλοί φίλοι από την Λάρνακα οι οποίοι αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν ανάβαση στο υψηλότερο βουνό την Ελλάδας, τον Όλυμπο με σκοπό όλα τα έσοδα που θα μαζευτούν να δοθούν για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Συνδέσμου Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας.

Η ομάδα κατά τη διάρκεια της ανάβασης αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες όπως είναι η αυξανόμενη μείωση του οξυγόνου, η μάχη με το χιόνι, ο κίνδυνος λιθόπτωσης καθώς επίσης και μια πορεία διάρκειας δύο ημερών.

Ο στόχος της φιλανθρωπικής εκστρατείας, που διήρκεσε από την 1η Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2019, ήταν να μαζευτούν €1,500.  Το ποσόν αυτό με την ολοκλήρωση της εκστρατείας έχει διπλασιαστεί με το τελικό ποσό να ανέρχεται στις €3,000.

Ο Σύνδεσμος Ατόμων Με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες στην ομάδα για την πρωτοβουλία και το δύσκολο έργο που επιτέλεσαν με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου.  Παράλληλα, θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους έχουν συνεισφέρει ούτως ώστε να επιτύχει και να ξεπεράσει η Ομάδα τον στόχο της.